kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Sunday, November 14

Kem Kepimpinan Mahasiswa -17

last two week, one of my friends gv me a form ntok participate dlm kem kepimpinan mahasiswa siri ke-17,
firstly, ragu2 jugak nak isi form tue, but when my friends said, " ma, isi jek, dpt atau x dpt, we think bout it later,"
maka saye pun isi larh borang tersebut n anta kat kak jiah, one of d mtm at thirteen,
few days later,
kena panggil untuk interview, cuak sgt2 coz i never been to an interview before, but still hv to go, huhu
few hours before interview, everyone is busy memorising all the facts about upm n thirteen

when i was in the room, there are 5 of us, 4 asasian n one degree boys,
pergh, time dengar die jwb segala soalan yg diberin memang cuak sgt2 larh coz jawapan abg uh memang tiptop sgt2 (in my opinion larh),

pas kuar dari blik interview uh, rase lega sgt2 cam baru abes jawab exam,
then, tros dpt msg...from one of my beloved cousin,
(actually i only realise bout d message one hour after that)

msg : meema, ko g interview kkm er?
mind said : uik mane dye tau nieh? (since i keep it as a secret from my family)
reply : interview kkm menda?

msg : ko jgn pura xtau, member ngga inform ngga tdi, he said ko nk jadi mtm?
reply : no larh, ma try my luck je,

msg : r u serious to be n mtm? susah tau ma, byk keje, xtkot ganggu study er?
reply : no worry larh, i'm not serious larh,

msg : later if u be an mtm u dun forget bout study tau, ngok,

hmm... tu larh cousin aq yg byk informer kt upm, smpikn aq g interview tu un, dye dpt tau dalam sekelip mata,huish, but he promise me not to tell my ummi n baba, ( if they know bout it, parah)

then, on 13nov,
i got a message : (at 1 am, k?)
tahniah anda berjaya ke kkm (i make it short, k?)

aq un tatw ape prasaan aq time tue, but sronok gak larh....dapat blaja benda baru,
so, plz do pray for me for that camp, k?

ngga @ inam wif jamnapari?
if u need jamnapri, plz do call him

No comments:

Post a Comment