kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Thursday, January 20

LOve tO eAt, hAte tO cOok

saya suka makan,
tapi saya tak suka masak,
haha jangan marah.
but it doesn't mean that i dunno how to cook, hehe

meema paling suka klu dpt makan spagetti yg tata buat,
hurmm sgt sedap dan menyelerakan,
then meema suka mkn anything that is pastry n cake,
but i dont like to make any pastry or cake,
why? why? why?
because i dunno how to do,haha
kalau meema buat cake especially cupcake,
confirm tak jadi punyalah, tak cukup gebulah,
kurang manislah, terlebih tepunglah (ada ke?)

cuppycake yg sgt comey, nk mkn pun xsanggup

tapi, saya sgt suka pergi bakery, i just love the smell of  cake yg baru keluar oven,
hmm...sgt membuka selera, nak2 kalau kedai tue ade buat pasta o pizza o lasagna,
sanggup tunggu berjam2 depan kedai tue just nak amik feeling,
hehe almaklumlah klu nak beli semua tak termampu rasanya,

can you smell the cake? huhu sgt syok

  
oh oh, look at the cheese, finger licking good

coklat? korang suka coklat x?
meema pun suka jugak,
sgt2 suka!!! haha, tapi xleh mkn byk yer,
nnt terlebih gula+lemak dalam bdn, haha
sebenarnya untuk org yg aktif, coklat sgt elok untuk dijadikan makanan tambahan,
tapi saya lebih suka tngok bukit ekspo dari jauh je,
haha, upm students mesti faham apa yg cuba sy sampaikn,

by the way, klu coklat meema suka lah nk buat,
sebab senang jek, haha
xcaya? tanya kawan saya ima,
hehe, klu tengok coklat yg warna-warni tue,
memang best lah, tp klu mkn.....
meema xsuke, sebab? ntah. sebab xsedap kot,
hehe saya lebih+sgt suka dark chocolate more than white one,

yg nie taleh mkn yer, harap maklum




4 comments:

  1. alamak abg alip,
    memang takkan buat ah,
    sy bkn pandai buat pun, huhu

    ReplyDelete
  2. hahhaa....!!!..x pe....x buat pun x de masalah yang penting belanja beli nie pon leh..!!! haha

    ReplyDelete
  3. aku bru wt choc dgn makcik aku smlm!!
    sgt mnyeronokkan!!!hehe >___<

    ReplyDelete