kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Tuesday, March 15

bBi 2420

BBI 2420 nieh memang sgt menyushkan saya,
setiap minggu ade je keje yg nak kena siap kan,
role play larh, mock interview lah, mack interview lah,
mane n kejar bas pg ellis lagi, mane nak kejar bas balik pusat lg,
mane nk layan akk lab yg suka marah2 lagi,
komputer lab yg asyik rosak lg,
segala macam assigment yg menunggu tu memang nak harapkan aq sorg je la yg gerak,
dpt pulak juzz yg mengong2 + fen yg tersgt manja untuk jadi group member,
hah! memang sedap, haha

test 2 punya demam masih lagi mengganas,
virus MUET pulak dah mula menyerang sistem pernafasan aku nieh,
tercungap2 jugak la nak abes kan semester 2 nieh, huwaaa!!!!!
ya allah kuatkan lah saya,

ellis lab tu bapak bosan sungguh, nnt sy upload byk2 lg pasal makmal ellis tu ek?

2 comments: