kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Wednesday, March 2

sEmALam hAri iNi dAn eSok

semalam ujian 1, hari ini sibuk dgn MGP, esok dah nak ujian 2,
buku langsung tak sentuh, PakCiK Serway yg meema beli dua minggu lepas un tak kuar kn dari plastik lg, huhu
haish, bila fikir kn balik macam mana agaknya senior2 yg lain boleh maintain kn cgpa ek?
sErWaY
huk2 comel tak PakCik Serway nieh? hurm dlm gamba memang la cute, tapi hakikatnya.............
hanya Allah yg tahu, Serway nieh klu terjatuh ats kepala kita memang tersgt nikmat yer,
boleh lah amek mc dua tiga hari, hehe over plak,
dh2, mrepek. nk rasmikan serway jap, huk2


hati ini berbisik :kenapa buat mcm tue? igt comel lah?

2 comments:

  1. ehh aku pon de pakcik serway tp laen sket la..

    ReplyDelete
  2. haha ima pnye camne plak?
    memang ade lain edition ek?

    ReplyDelete