kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Wednesday, April 20

my first msterpiece

minggu belajar memang sgt membebankn untuk org yg lmbt mcm sy,
so tengahari tadi singgah lunch kt umah jap, stu cara untuk  melupakan buku buat seketika,
sempat lagi pinjam kamera dslr dri pika *yg memang menjadi idaman tuan hamba untuk berabad lamanya, haha
after lunch tue smbil lepak2 n borak2 ngn ummi tros teringat kt kotak ajaib sy...
maka, sy pun mula membaca jampi dan mantera, smbil memulakan kerja2 sy, hehe
inilah hasilnya,


same x? hehe pakai je bahan yg ade, janji siap :-)

sila tgk dgn lebih jelas lg, hehe
trima kasih kt kamera pika, hee
tgh best2 snap pic keychain bru sy, tetibe abgchik dtg sebok,
"mah nk pinjam kamera, nk pinjam, nk pinjam,"
"yela2 amek la, tp kejap je tau, org punye nieh,"
"ye ke mah? tp lau kite ade stu best gak en?"
"best memang best, tp mahal lah abgchik,"
"jom beli mah, kita 'cutting2'"
"yes! sy suke, ade membe nk ajak beli dslr"

sy ingat nk jual la keychain felt, ade org nk beli x? hehe
beli la, beli la, sy nk kumpul duit untuk dslr, plzzz...haha

6 comments:

  1. ohhh..dah try ke? tp nape heart wrna htam?takut~~

    ReplyDelete
  2. haha, nnt ma nk wat domo kaler merah lak, nk x?

    ReplyDelete
  3. nak!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tapi nape merah?? tak coklat?err..domo tu terlebih minum sirap ke?

    ReplyDelete
  4. coz mah ade kaler tu jek, hehe

    ReplyDelete
  5. maaa.........wat wane pink..yg besa pnye..nnty ana beli..hehe

    ReplyDelete
  6. watla..domo kaler coklat,,nanti orang beli dr meemo..kalau tak kne bg free jep..:P

    ReplyDelete