kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Saturday, May 21

first of all, sy ingin maklumkan bahawa hari nie sy tak ponteng kelas, haha itu pelik,
sbb meema klu da niat nk ponteng kelas, slalu memang termakbul,
even klu x niat pun dia akn 'ter'ponteng jugak, haha tp itu dulu, time skola =.=
abes kuliah tros je tuka baju n turun bertugas, hehe sy suka, sy suka,
hari pendaftaran asasi sains pertanian batch ke-7 (2011/2012)
actually tade keje un utk sy buat, tp saje je sibuk sane, sibuk sini, 
then lekat dekat kaunter makanan pelajar,
sambil2 bg diowng amek makanan uh,
sy pun menunjukkan kuasa veto sy, 
'adik, kad matrik mane?'
'kad matrik kena pakai tau, klu x kena denda'
'kad tu memang utk simpan dlm poket dik,'
okeh yg ayt last tu sy tipu saje, haha
dan sy bertugas sebagai ajk keselamatan & kesihatan, suke x?
bleh blagak cam doktor kan? pegang fist aid kit, haha b.e.r.a.n.g.a.n
dan hari ini sy belajar bahawa jangan, sy ulangi sekali lg jangaN biarkan diri anda dipijak, *senyum
sehari brlalu dgn baik, wlupun sy masih belum bertugas dgn baik,
masih byk yg perlu dipelajari, 
esok.....pergi dusun buah, *muka excited*


2 comments: