kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Sunday, July 10

"stitchNknot 1st giveaway!"


salam all readers,
pertama kali nak join contest, 
so hari ni nak cerita pasal http://stitchnknot.blogspot.com, salah satu daripada ratusan blogshop yg jual hasil kraf daripada felt, 
meema suka blog ni sebab dia ada banyak felt crat series yg kawai!!!
akak ni sgt kreatif dan ade banyak idea kreatif dalam mengeluarkan produk yang comel,
meema dapat rasakan yg dia menghabiskan byk masa untuk menyiapkan setiap satu daripada hasil tangan dia,

the first thing that make me to click her 'follow'  button

lagi satu yg cute kat sini adalah.....

meema selalu tertanya-tanya, macam mana akak jadikan dia boolat2 macam tu ek?
owh, walau apa pun, ianya sangat kreatif n again, COMELnyek!!
kalau ditanya craft mane yg paling best, meema pilih grey neko plushie cat, 
actually nak beli, tp ta cukup duet, huhu
kenapa? sebab dia sgt cute n buat meema rasa nk peluk plushie tu lame2, 
dan mungkin jugak sebab grey is one of my favourite colour, *smile

okeh, skarang time bagi komen yang membina pulak,
akak full time student kan? camne akak bahagi masa buat kraf n study?
cuba kongsikan dalam blog akak, so taklah macam sunyi sgt jek blog akak,

hurm, lagi satu...akak pandai buat lappy casing x?
mesti pandai kan? kan? kan? try la buat, teringin nak tengok,

hurmmm.....setakat itu utk dikongsi, masa utk baca buku biology, esok test!
sehingga ketemu lagi, 

No comments:

Post a Comment