kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Wednesday, July 27

thanx ya allah~


test 1 sibuk semput2 dgn kpo,
masuk test 2, memerah otak untuk mapas pulak,
memang sgt seronok la kan,
bohong la klu sy ckp sy ta studi utk test,
tp lagi bohong kalau sy ckp sy sgt bersedia utk amek test,

dan bila keluar result physic, memang rasa mcm nk terduduk,
tapi bila kenang balek result  organic chemistry,
rasa mcm sgt ta setimpal dgn usaha saya,
esok nak test, malam tu baru bukak nota kuliah,
pagi berperang dgn *** pulak,
malam memang rase dah tanak jawab paper tu,
rase macam nak balek kolej n tidur lame2 jek,
bila keluar result?

49.5/50?

ya allah, sungguh aq adalah hamba mu, 
kau lah yg menentukan segala nya,
terima kasih ya allah kerana menghadiahkan ummi dan baba untuk meema,
terima kasih kerana meminjamkan deba dan fen untuk meema
terima kasih kerana menganugerahkan abg, tata dan adik2 juga,
dan sebagaimana kau merahmati aq dengan rahmat islam,
kau berilah juga hidayah dan petunjuk untuk dua org sahabat ku,
debashini dan lee xiao fen,
agar kami boleh bersama-sama didalam syurgaMU kelak,
ameen ya allah,
sesungguhnya kepadamu lah aku memohon dan meminta pertolongan 

maka nikmat tuhanmu yang manakah yang kamu dustakan?

p/s: If you love something, let it go. 
If it comes back to you,
 its yours forever but if it doesn't, 
then it was never meant to be.

5 comments:

  1. what you give you get back ? hukum alam kan mah..? mah byk memberi pada kami2 ini , maka Allah pun memberi yang setimpal dgn ape yg mah dah bagi.. :) congrats dear ! ^^ yg lagi 0.5 tu nt mse final dapat la.. hehe

    ReplyDelete
  2. kalo meemah xnk o.5 2 pn xpa..bgi je kt aku..sgt2 memerlukn..=p

    ReplyDelete
  3. sabar ye dik.try bahagikan mase dgn baik

    ReplyDelete
  4. amal : byk memberi? justeru kalian yg menghulur sebetulnya :)
    diba : 0.5 tu bkn milik saya, gima mau dikongsi dong XD
    abg syahir : mekasih utk keprihatinannya, :)

    ReplyDelete