kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Thursday, June 14

ah,

i. dari 5 soalan organic chem haritu, hanya Dia yang tahu berapa banyak yg sy dpt jawab.
ii. setiap kali saya baca nota food engine, rasa macam tak pernah fokus dlm dewan kuliah, *mata berair.
iii. untuk paper mikrob yg bakal muncul, saya tak mulakan apa pun lagi.
iv. mengharapkan keajaiban akan berlaku untuk exam bahasa tamil nanti. *mata bersinar.
vi. kita tak boleh paksa orang untuk tolong kita. lagi-lagi dalam masa kecederaan macam sekarang nieh. *demam euro.

p/s : this gonna be the longest study week i ever had. T_T

1 comment:

  1. salam sayang...
    study leklok ok? jgn biarkn benda2 psycho tu ganggu awk ok? kwn2 mesti ad nak tlg awk kan?
    may Allah always bless u~~~ ^^
    p/s: rse nak hug awk ketat2!!! hehe :p

    ReplyDelete