kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Tuesday, November 6

update blog. terbuai

humairah.
makin lama makin besar. makin lama makin matang. makin lama makin nakal.
haha. kira-kira cakap dia makin menguatkan saya. sebenarnya kalau saya takde merekamereka disisi saya mungkin kurang kuat, tapi tetap kuatlah. haha.

kata humairah,
kalau asyik update blog, nanti akan terbuai dek perasaan. eh, betul lah tu. bila mood jiwang datang, memang takbleh halang.

tapi sebenarnya, bila cakap tru fon, atau tgk muka tru skype, rindu nak pelukcium babybaby saya tetap tak hilang. sebab kat sini takde baby orang yg boeh dipinjam untuk dibuli, hukhuk. but then,  humairah said, 29 januari  tu tak lama mana pun mah, :P

yela2. tahan je lah rindu nieh. hug hana n mamat dalam kepala. <3

yah dapat mumtaz dalam psra, im proud of u sis. damn proud. bt y u dun want continue in arabic stream. xpelah, takmo paksa. :)

khamis ni upsr  pulak, im believe u can do it. coz u r special in ur own way, :D 

No comments:

Post a Comment