kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Thursday, January 3

21. 3rd January 2013

assalamualaikum.
apalah erti ulangtahun kelahiran tanpa doadoa dari kalian insaninsan kesayangan.
pertama abang. kedua sha. ketiga shalai. tibatiba baru perasan ada dua yg tersayang nama sha. :)

hobi baru sedari tahun yang lalu. tapi tahun ini sedikit ringkas kerna aku sedang sibuk berhempas pulas dengan nota dan pena.


alaikumussalam meemah sayang ummi dah tak sabar nak tunggu meemah balik abang nak ucap selamat hari lahir yg ke 21 dan goodluck utk exam

#abang memang suka taip mesej tak bubuh noktah. stress baca mesej dia. huhu

mah happy bufday.. semoga panjang umur dalam keadaan sihat+selamat. may all ur wish come true,
enjoy ur first befday at oversea. hahahaha
#ameen sha. humairah ni sindir ex-sekretariat aku ke apa? kehkehkeh


selamat hari lahir meema :) dah tua dulu daripada laisha :3 walau jauh di mata tapi dekat di hati.ececeh :P may Allah bless you always.semoga hajat utk tahun 2013 menjadi kenyataan,insyaAllah. jaga diri,jaga iman jaga hati. uhibbu kifillah abadan abada ♥ ♥ — at Dataran Merdeka.
#dataran merdeka? bukan kat KLIA ke? haha

Hepi bezday my luvly cazen
Slamt ulg thun ya sepupu gue..smuge kmu dpjgkn umo,dmurhkn rzekinya dn dilindungi allah slalu yea..amin!! Moge kmu kmbali ke mlysia sbgai org mlysia bukn nya indonesia..he2. Luv u ma..tc k.

selamat hari lahir yg ke 21 mah. Kau dah tua dah. Hewhew. Semoga berjaya,murah rezeki dan bahagia selalu.
#last year pun kau wish macam ni jugak. hehehe

semoga panjang umo dan murah rezki. semoga dapat keberkatan dan rahmat allah dunia akhirat. terima kasih 4 all da best moment dat we share together. luv u! muah2!

aku busy lah MAH,
:P
haha
# ini boleh kira wish besday ke mal? hihi

yang masuk tru fon kira private lah kan. jadi saya xpublish. boleh ke macam tu? hoho. 

yang wish dekat fb, blog mahupun sekadar di mulut,
apelah sgt ulang tahun kedewasaan tanpa doa dari kalian-kalian,
syukran jazillan, ^^


till then, salam alaik



No comments:

Post a Comment