kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Thursday, May 30

biological clock

bismillahirrahmanirrahim

bioloical clock aku dah tak normal,
waktu tidur macam dh terlebih, mungkin kena kurangkan.
bukan mungkin, tapi memang kena kurangkan.

aku berjaya. say it out loud, haha.
majununah dah aku ni,
dalam sesetengah perkara aku kena put a boundary.
lukis garis lurus sebagai peringatan untuk 'tidak melebihi garisan'

yang penting, dia suka mengaji, suka makan dan tak solat kat rumah,

dua tahun je lagi,
sempat tak agak-agak, nak kaut semua benda

bercakap dengan kau selalu membuat aku jadi lebih bersyukur.
terima kasih kesayangan.

aku tak tamakkan?
esaimen. lab report. presentation. sume dh abes. tu yg keje update blog je, haha

No comments:

Post a Comment