kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Wednesday, May 29

satu-satu aku sayang dia,

bismillahhirrahmanirrahim,
kau antara jiwa yang ingin aku bawa ke syurga



remember the day,
when you ask my name? nama awak sape? nama saya farhanah,
its one of the most formal+weird conversation that we used to have,

bila fikir-fikir balik cane kita boleh jadi kawan eh?
ana suka kpop n jpop, mah mana pandai tgk sume-sume tu,
bollywood n hollywood oklah kot, haha

ana suka le gardenie, kaouru's ,
mah pandai baca lawak kampus keith dengan zint je,

ana main semua jenis sukan, mah pandai jerit dari tepi pdg je, haha
ana tinggi, mah tak. ana besar, mah kecik,

then, i realize that its the difference that make us together,

remember the day, when we promise.
kalau dh besar, aku nak jadi doktor. ah ok, aku pun nak jadi doktor. kalau korang jadi doktor biar aku jadi biotechnologist lah. asal nak jadi biotechnologist plak. aku nk produce ubat untuk korang. ok, kalau camtu biar aku jadi sales and distributor. aku jaga akaun koranglah.
see, its the differences that put us together. :DD

by knowing another world with your eyes, i'm really glad to be one of your bestfriends.
selamat hari lahir yang ke 12 nur farhanah amirah.
semoga untuk 12 tahun lagi kita akan terus berkawan.
its not your time that i always want, its more than enough to know that i'm always in your du'a. 
dekattapijauh. 
jauhtapidekat.

No comments:

Post a Comment