kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Monday, September 23

amali hasilan

bismillah,
tiga tahun. tiga tahun aku tunggu untuk masuk lab processing. jadi sedikit teruja, bila dapat process sendiri makanan. dari buah sebijik, potong-potong, campur-campur, kacau atas api dan boleh dapat satu produk baru.
memasak lebih kurang macam menjahit. dari kain, jarum, benang dia boleh jadi baju sehelai.
sama macam memasak, tepung, gula, telur, jem nenas boleh jadi tart nenas. makan sampai habis, dan kenyang. haha

potong,

campur-campur, kacau

dapat kordial,

beza dia, masak kat rumah takpayah buat lab report. ohoi :D
part analyse tu yang leceh sikit, *batuk
minggu depan kita main dgn kacang soya plak,

1 comment:

  1. untung jadi budak fac food tech. dapat makan lepas lab..
    tapi saya pun untung jugak sebab kawan2 saya ramai food tech..hehe

    ReplyDelete