kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Friday, November 22

jumaat, tengahari

bismillah,

aku sudah biasa dibawah, menolak kalian supaya ke atas,

takde rasa pahit, kita tak tahu betapa sedapnya rasa manis.
terima kasih kopi, haha

pelukcium adik lelaki, sgt berbeza dengan pelukcium adik perempuan,
aku masih belajar banyak perkara,

dari nak bina yg baru, aku lebih cenderung membaik pulih yg lama,

dia yang semalam, bukan yg hari ini,
setiap hari, belajarlah.


malam ni ujian kedua amali hasilan makanan,
seronok buat roti, beger, mayonis segala bagai,
malam nilah penentuannya,
*sengih

3 comments:

  1. nak lenyek2 tepung pun kene cari resipi kat telefon pintar ke?

    ReplyDelete
  2. eh, takkan taktau syarat sah segala perkara skang ni adalah, twit dulu, instag dulu, check-in dulu dn yg sewaktu dgn nyelah, haha

    ReplyDelete
  3. haha nak cakap good luck untuk exam pun exam dah lepas..
    good luck result exam lah :)

    ReplyDelete