kalian yg sy hargai

tHe wOrLd aS i sEe iT, mY wOrLd aS i eXprEss iT

Thursday, July 30

draining away.

bismillah,
sekarang tengok kalendar pun semacam sedikit seksa.
konon nak buat itu ini entah kemana,
mana wish list yang aku buat dulu-dulu tu xtau lah,
yang ada, cuma buku biodata clique satu harmoni.

bukak buku biodata tu terasa macam terasa sedapnya peluk faez, usik zuhairah, fight fair and square dgn ima and burst all out dengan ieyah,
rindu zaman kecik tapi tak sabar nak dewasa,
aku ni kanak-kanak yg terperangkap dalam diri orang dewasa ke macamana?

aku takut tgk kalendar, sebab masa aku macam draining awayyyyyyy
pfffft

shameemah
sedangtidakmenganggur

No comments:

Post a Comment